AKSARAY / MERKEZ - Mehmet Sarrafoğlu İlkokulu

Ağu

Okulumuza okul müdürü olarak atanan Sayın Kemal KAVURMACI'ya, müdür yardımcısı olarak atanan Sayın Mücahit ÇAĞLAK'a, sınıf öğretmeni olarak atanan 1 E  şubesi Sınıf Öğretmeni Aydın TOSUN'a, 1 F şubesi Sınıf Öğretmeni Enes TAŞPINAR'a, 1 G şubesi Sınıf Öğretmeni Özlem ÇAVDAR'a, 1 H şubesi Sınıf Öğretmeni Cengiz YİĞİT'e hoş geldiniz diyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Ağu

Haz

2022-2023 Dönem sonunda öğretmen, öğrencilerimiz ve velilerimizin katıldığı çok güzel bir piknik yaptık. Öğrencilerimiz Kılıçaslan piknik alanında yarışmalarla doyasıya eğlendikleri bir gün yaşadılar. Şapka tasarım yarışması ilk üç:

1-Çınar KAHVECİ

2- Yakup Efe YEŞİLDAL

3- YASER QAZIADA

Haz

10.06.2023 Cumartesi günü okulumuz öğretmen ve öğrencilerıyle Ankara gezisi gerçekleştirilmiştir. Gölbaşında kahvaltı yaparak 15 Temmuz Demokrasi Müzesine geçen gezi kafilemiz sırası ile MTA Müzesi, Anıtkabir. Eski TBMM, Hacı Bayram Veli Camisi, Mehmet Akif Ersoy Müzesi ve son olarakta Nata-Vega AVM' deki Akvaryumu ziyaret ederek Aksaray'a dönülmüştür. Gezimize katılan öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Okuluzda yapılan 1. sınıflar arası mendil kapmaca turnuvası yapıldı.

Haz

Okulumuz 3-A sınıfnda eğitim gören Mira KARABEL'in resim sergisi okulumuzda yapıldı. Katılan öğretmen, öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 eğitim - öğretim yılının ikinci dönemini okul olarak başarıyla tamamladık. 4.sınıf öğrencilerimiz okulumuz konferans salonunda mezuniyet törenlerini çoşkuyla kutladılar. İkinci dönemde emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize,personelimize ve desteklerinden ötürü velilerimize çok teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencilerinden Zeynep BOGE  Kelebek ve Serbest yüzme dalında 2. olarak 2 dalda madalya aldı. Başarıları ile okulumuzu gururlandırdı.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Depremde zarar gören kardeş okulumuz yararına velilerimizle Kermes düzenledik. Kutlamamızda Wushu gösterisi,  ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Kutlama sırasında çekilen fotoğraflarla fotoğraf yarışması yapıldı.  Çocuklar bayramda doyasıya eğlendi.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. sonuçlar;

2. SINIFLAR                3. SINIFLAR              4.SINIFLAR

1. 2/C                          1. 3/D                        1. 4/A

2. 2/D                         2. 3/C -3/A                2. 4/D

3. 2/F                          3. 3/E                         3. 4/C

4. 2/B                          4. 3/B                        4. 4/B

Mrt

Mesleki rehbelik kapsamında 4.sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlenen 'Ayın Konukları' etkinliğinde bu ay Aksaray sporun oyuncuları Necmi Çoban, Nurullah Serbest ve sportif direktörü Hakan Menekşe okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz merak ettikleri soruları sporculara yönelttiler. Etkinlik kapsamında okulumuza konuk olan Aksaray sporun oyuncularına ve sportif direktörüne teşekkür ederiz.

Mrt

1915 Çanakkale Zaferi Gezici Müzesi okulumuzu ziyaret etti.

Ock

2022-2023 eğitim - öğretim yılının birinci dönemini okul olarak başarıyla tamamladık. 20/01/2023 tarihinde karne töreninde 4.sınıf öğrencilerimizden dönem notu ortalaması yüksek olan öğrencilerimizin ödülleri sınıf öğretmenleri tarafından takdim edildi. Birinci sınıf öğrencilerimiz ise ilk defa karne almanın heyecanı içerisindeydiler. Birinci dönemde emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize,personelimize ve desteklerinden ötürü velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzun tüm öğrencileri öğretmenleri gözetiminde Rafadan Tayfa adlı animasyon filminin devamı niteliğinde olan Galaktik Tayfa filmini izlediler.  Sinema öncesi Çocuk Aktivite Merkezini ve Oyuncak Müzesini de ziyaret eden öğrencilerimiz güzel bir gün geçirdiler.